Quiero una flauta, live streaming des de Barcelona

01 febr. Quiero una flauta, live streaming des de Barcelona

Els flautistes Andreu Brunat i Eloi Fuguet presentaran el proper dissabte 13 de febrer el catàleg de flautes de bec de la botiga AUDENIS de Barcelona. En aquesta activitat ensenyaran les característiques bàsiques dels instruments per a “Begginers” i “advanced” de les marques MOECK, Mollenhauer i Küng, i podran respondre en directe a les totes les seves preguntes mitjançant el xat de YouTubeTV. Una activitat interessant per a tots aquells interessats en conèixer aquests instruments amb la possibilitat de poder adquirir-los a la fi de la sessió gràcies a Audenis. Aquesta és una activitat organitzada des de l’Associació Musical Windu, compta amb el suport de les fàbriques MOECK, Mollenhauer i Küng i, és clar, de Audenis, distribuïdora oficial d’aquests instruments a Espanya.
En breu adjuntarem l’enllaç per al vídeo i més informació sobre les flautes que es presentaran.
Si us plau, ajudeu-nos a comunicar aquesta acció. Creiem que és interessant, més en temps de COVID-19, on és més difícil apropar-se a les botigues d’instruments per poder tocar-los i comprar-los.

Si voleu xatejar amb nosaltres en directe, aneu a la pàgina del YouTube (compte de Google necessari).