Windu guanya tres Premios GEMA!

23 juny Windu guanya tres Premios GEMA!

Estem que no ens ho creiem … HEM GUANYAT TRES #PREMIOSGEMA 2016! ¡TRES DE TRES!
– Premi GEMA al millor grup jove 2016
– Premi GEMA a la innovació 2016
– Premi del públic al millor grup 2016

Gràcies a tots els que ens heu votat, tant al públic com als socis de GEMA Associació de Grups Espanyols de Música Antiga. Gràcies a l’organització dels premis pel seu treball tan professional i als assistents a la gala d’ahir per acollir la nostra inusual proposta de música antiga amb tant afecte. Gràcies a Iban Beltran i Oriol Ibañezpor ajudar-nos a produir el nostre primer espectacle. I finalment, felicitats als altres guardonats ia tots els participants: el nivell d’aquest any ha estat altíssim, fent gala de l’alt nivell d’interpretació en música antiga que existeix actualment a Espanya. Moltíssimes gràcies a tots.

Més informació