Gira europea amb André Rieu

28 Des Gira europea amb André Rieu

Windu té el plaer de comunicar-vos que serà un dels artistes convidats a la propera gira internacional del virtuós del violí André Rieu. Durant els mesos de març i abril visitarà França, Suïssa, Alemanya, Itàlia i Luxemburg. Sis mesos després, a l’octubre i novembre, es presentarà a Espanya i Portugal.

La gira titulada “World Tour – Rieu goes baroque” pretén acostar el repertori barroc al gran públic, oferint un espectacle d’una qualitat superior. Entre els convidats per Rieu estan Windu, Philippe Jaroussky i Rosalía, tots ells acompanyats de la Johann Strauss Orchestra que dirigeix ​​habitualment André Rieu.

La participació d’Windu en aquesta gira serà gràcies al suport del departament Catalan Arts de la Generalitat de Catalunya, la beca Great Magister de la revista Melómano i Hohner, multinacional de la fabricació d’instruments musicals i que ha popularitzat especialment a la flauta de bec entre els joves de mig món.

La productora de concerts i responsable de la gira Classical Project Jet ha anunciat la posterior publicació d’un CD i DVD de la gira commemoratiu, tots dos produïts per Beltempo Records, discogràfica emergent del món de la música clàssica.