Windu en el Festival Internacional de Santander

30 març Windu en el Festival Internacional de Santander

Tenim el plaer de comunicar-vos que aquest estiu, els dies 20, 21 i 22 d’agost, estarem a Cantàbria programats en 68a edició del Festival Internacional de Santander. Per nosaltres és un motiu d’orgull i un gran plaer poder estar en aquest festival tan prestigiós, en una edició que comptarà amb la presència d’artistes tan rellevants com Simon Rattle i la London Symphony Orchestra, el ballarí Carlos Acosta, el pianista Javier Perianes, el tenor Javier Camarena, Marc Minkowski i l’orquestra Les Musiciens du Louvre, la pianista Maria João Pires, o els nostres estimats Forma Antiqva, Dichos Diábolos o Cantoría.

Windu participarà de dos cicles del festival. En primer lloc realitzarà la versió familiar del seu espectacle en el seu cicle “En familia” el dia 20 d’agost a la Sala Argenta del Palacio de Festivales de Santander. D’altra banda i en el cicle “Marcos históricos” estrenarem el programa “Las danzas de la reina Isabel I” juntament amb el percussionista Dani Garay, els dies 21 d’agost en el Parque de la Cueva del Valle de Rasines, i el dia 22 d’agost a El Torco (Fuerte Antiguo) de Suances.