Alex Martín #WinduTeam

06 jul. Alex Martín #WinduTeam

Avui us presentem a Alex Martín, un nom imprescindible dins de l’escena electrònica del nostre país i que ens crearà el disseny sonor del nostre proper espectacle. Amb una sòlida carrera a l’esquena, aquest prolífic productor barceloní passa per ser un dels artistes espanyols més internacionals pel que fa a música de club, dada excepcional si es té en compte el poc nivell de convocatòria que fins al moment han sostingut la majoria de produccions nacionals en aquest ram musical.Alex ha desplegat un variat ventall de noms per batejar els seus treballs per prestigiosos segells europeus com F:Communications o Pagoda, Playhouse, Klang, Pod o Hypnotism. Un currículum impressionant, que el desmarca del gran grup d’artistes nacionals i que es complementa amb els seus impecables treballs per a Cosmos.