17 set. ENS UNIM AL MOVIMENT DE UNIFICACIÓ SECTORIAL DE LA INDÚSTRIA DE L’ESPECTACLE I ELS ESDEVENIMENTS

L’Associació Musical Windu s’uneix al moviment d’unificació sectorial de la indústria de l’espectacle i els esdeveniments.

Tal com s’està veient, davant la falta de reconeixement d’una vulnerabilitat clara, i d’ajudes concretes per part de govern, és vital donar visibilitat a la preocupant situació que viu el sector de l’Espectacle i els Esdeveniments, sota un mateix lema i direcció que insti el Govern d’Espanya i als Ministeris responsables (Treball, Hisenda, Afers Econòmics, Cultura i Esport, i Indústria) a prendre mesures urgents en les pròximes setmanes per garantir la supervivència del sector, a més de crear de forma immediata una taula sectorial que defineixi les necessitats de la mateixa, afectat per l’estacionalitat i intermitència de l’activitat, donant prioritat a la regulació a través de la negociació d’un conveni col·lectiu sectorial d’àmbit nacional.

Més informació a: https://alertarojaeventos.com/